“De goede voorwaarden voor mijn zakelijke financiering, een bekend gezicht en snel kunnen schakelen gaf de doorslag”

Edgar Kleine van EK auto’s kocht na 10 jaar het pand waarin hij zijn bedrijf kan uitbreiden en klaarstomen voor de veranderende automarkt: de verkoop van jong gebruikte elektrische, hybride en benzine auto’s.

Nieuws
Datum: 08-11-2022

Al 15 jaar lang bestiert Edgar de automarkt met zijn jonge tweedehands auto’s. Hij verkoopt ze door het hele land. Waar vroeger mensen een zaterdag besteedden aan het uitzoeken van en proefrijden in een auto, verschuift het steeds meer naar online. Edgar: “Ik heb een goede reputatie opgebouwd en kan mede door mijn technische inzicht een betrouwbaar product leveren. Ik vind het leuk om persoonlijk contact  te hebben met mijn klanten en hun enthousiasme te zien bij de aanschaf van een auto.” Langzaamaan maakt hij de switch naar elektrische auto’s. “Steeds meer particulieren durven nu ook de overstap naar elektrisch rijden te maken. Dat veel mensen zonnepanelen hebben, draagt hier zeker aan bij. Zodra ik een elektrische auto in voorraad heb, is deze vaak ook zo weer verkocht. Er is mede door de hoge brandstofprijzen steeds meer vraag naar.”

Edgar kreeg de kans om het pand dat hij al 10 jaar huurt én dat van de buurman te kopen. Daar hoefde hij niet lang over na te denken. “Ik wil graag groeien en investeren in mijn bedrijf. Nu het pand van mij is kan ik daar vol mee aan de slag. Voor de financiering kwam ik al snel bij Jaap Snippe terecht. Ik ben op meerdere plekken geweest om over de financiering te praten, maar ik vond het vaak omslachtig en de voorwaarden voldeden niet aan mijn verwachtingen. Jaap: “Voor Edgar konden we onder gunstige voorwaarden de zakelijke financiering verlenen mede doordat zijn privévermogen bij dezelfde bank is ondergebracht. Ik ben blij dat ik op deze manier een bijdrage kan doen aan de toekomst van een jonge ondernemer die vol plannen zit.”

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Noodnummer buiten kantoortijden