Inbraak via flippermethode vaak niet verzekerd

Veel mensen herkennen het: even snel de deur uit, een rondje met de hond of nog even wat halen bij de supermarkt. Je stapt de deur uit, trekt hem achter je dicht zonder de deur op slot te draaien. Op deze manier is het voor inbrekers erg eenvoudig de deur te openen. 

Nieuws
Datum: 24-05-2022

Inbraak met flippermethode

Het is voor inbrekers kinderlijk eenvoudig een deur te openen, wanneer deze niet op slot is. Met een pasje wordt de deur binnen enkele ogenblikken geopend zonder schade toe te brengen.

Verzekering na inbraak

Wanneer u ontdekt dat er is ingebroken en er spullen missen, doet u aangifte van inbraak. Ook meldt u bij de verzekering dat u schade geleden heeft. Bij veel verzekeraars  staat echter in de polisvoorwaarden vermeld dat er sprake moet zijn van braaksporen wil er dekking zijn op de verzekering. 

Uw polisvoorwaarden

Wilt u weten hoe dit in uw geval geregeld is? Neem dan contact op met onze verzekeringsadviseurs. Zij kunnen u snel vertellen hoe uw verzekering op dit gebied in elkaar zit. Bel ons op 0528-341711.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Noodnummer buiten kantoortijden