Investeren in duurzame maatregelen

Rick en Mirjam Bremer bouwden eigenhandig hun droomhuis in Kerkenveld. Uiteraard moest er ook over verduurzaming en de financiering daarvan nagedacht worden.

Nieuws
Datum: 15-11-2022

Nu de hypotheekrente weliswaar stijgt, maar nog steeds historisch laag is, is het voor veel huiseigenaren aantrekkelijk om duurzame maatregelen mee te financieren in de hypotheek. Rick: “Jacqueline heeft ons hier uitvoerig in geadviseerd, zodat wij uiteindelijk weloverwogen de keuze hebben kunnen maken. Nu we er twee weken wonen, zijn we helemaal overtuigd van de juiste keuze. We hebben een prettig binnenklimaat en zijn klaar voor de toekomst.”

Of die toekomst voor altijd in deze woning in Kerkenveld ligt, valt nog te bezien. Rick vond het bouwen een prachtige uitdaging en sluit niet uit de handen nog eens uit de mouwen te steken. Zijn vrouw Mirjam deinst er ook niet voor terug. Voorlopig is er nog genoeg te doen aan de Compagniestraat en zijn de bewoners, compleet terecht, trots op hun paleis!

Deze verbeteringen aan je huis vallen onder de regeling extra hypotheek voor energiebesparende voorzieningen:

✓ Isolatie van dak, vloer en gevel

✓ HR++ en triple glas

✓ Isolerende kozijnen en deuren

✓ Zonnepanelen

✓ Warmtepomp

✓ Energiezuinige ventilatie

✓ Douche met warmteterugwinning

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Noodnummer buiten kantoortijden

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.