Bij Gebr. Middelveld of Martijn Kuik Installatietechniek

Verduurzaam je woning voordelig en financier het mee in de hypotheek

Wij werken samen met Martijn Kuik Installatietechniek en Gebr. Middelveld om jou een goed aanbod te kunnen doen voor jouw energiebesparende maatregelen.

Nieuws
Datum: 11-03-2021

Samenwerking met installateurs van energiebesparende maatregelen

Adviesgroep Mulderij werkt samen met twee gerenommeerde bedrijven uit de regio;

  • Martijn Kuik in Hollandscheveld
  • Gebr. Middelveld in Alteveer

Energiebesparende maatregelen kun je vaak meefinancieren in jouw hypotheek

Hierbij kun je denken aan het aanbrengen van bijvoorbeeld:

  • een HR-ketel;
  • gevel-, dak-, leiding- of vloerisolatie;
  • HR++ (of hoger) beglazing;
  • een warmtepomp;
  • warmteterugwinning;
  • een zonneboiler;
  • zonnepanelen.

Lees meer in dit artikel over extra lenen voor energiebesparende maatregelen. 

10% korting bij Martijn Kuik Installatietechniek

Martijn Kuik Installatietechniek verzorgt de gehele installatie in de woningbouw. Het bedrijf verzorgt de installatie van gas, elektrotechniek en water. Het verduurzamen van woningen is een specialisatie van het bedrijf; Martijn Kuik denkt graag met je mee om de mogelijkheden voor duurzame nieuwbouw of verbouwing/aanpassing van je woning te bespreken. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van zonnepanelen, een zonneboiler of warmtepomp. Bij Martijn Kuik kun je altijd rekenen op het best passend energiezuinige advies, flexibiliteit, goede prijs-kwaliteitsverhouding en service.

Financier jij je energiebesparende maatregelen bij Adviesgroep Mulderij? Klanten van Adviesgroep Mulderij ontvangen een korting van 10% op de energiebesparende maatregelen die zij door Martijn Kuik Installatietechniek laten uitvoeren.

Speciaal aanbod Gebr. Middelveld

Gebr. Middelveld uit Alteveer is een bekende naam in de regio. Met 25 medewerkers op het gebied van installatietechniek is er binnen het familiebedrijf een brede kennis en jarenlange ervaring aanwezig. Op het gebied van duurzaamheid heeft Middelveld alles in huis. Dirk-Jan Middelveld: “Onze medewerkers hebben de benodigde diploma’s om alle technieken op het gebied van duurzaamheid te mogen en kunnen toepassen. Daarin onderscheiden wij ons. Bij ons staat bovendien een eerlijk advies centraal; je krijgt dus geen commerciële verhalen. Wij gaan voor een lange termijn-relatie en tevreden klanten. Daarom bieden wij de hoogste kwaliteit en werken wij met bewezen techniek. We hebben al zoveel ervaring met verschillende energiebesparende oplossingen, dat wij precies weten op welke manier en met welke producten je het beste resultaat behaalt.”

Financier jij je energiebesparende maatregelen bij Adviesgroep Mulderij? Gebr. Middelveld doet relaties van Adviesgroep Mulderij een passend aanbod op de energiebesparende maatregelen die zij door hen laten uitvoeren.

Advies over hypotheek duurzaamheidsmaatregelen

Weten of jij energiebesparende maatregelen kunt meefinancieren in je hypotheek? Neem contact op voor een gratis oriëntatiegesprek: bel naar (0528) 34 81 15 of mail naar hypotheken@mulderij.nl. Wij helpen je graag!

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Noodnummer buiten kantoortijden

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.