Alles onder één dak!

Als team zijn wij altijd op zoek naar manieren om de ervaring met onze diensten te verbeteren en te vereenvoudigen. Daarom richten wij deze keer de schijnwerpers op een van onze belangrijkste speerpunten: “alles onder één dak.”

Nieuws
Datum: 19-12-2023

Bij Adviesgroep Mulderij begrijpen we dat het leven al ingewikkeld genoeg kan zijn. Wij zijn daarom constant bezig met het verbreden van onze dienstverlening, zodat wij u waar nodig kunnen ondersteunen. Wanneer u klant bij ons bent, hoeft u zelf niet op zoek naar antwoorden en staat u niet in de wacht met de mededeling: ‘er zijn nog acht wachtenden voor u’. Onze adviseurs regelen op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en bankzaken alles van A tot Z. Denk bij schade aan het ondersteunen van het invullen van het schadeformulier tot en met het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Dat alles is toegankelijk op één plek, waar u altijd welkom bent om binnen te stappen!

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Noodnummer buiten kantoortijden