AM Assuradeuren

Wij werken op het gebied van schadeverzekeringen samen met AM Assuradeuren. Dit aan ons gelieerde bedrijf heeft volmachten van diverse verzekeringsmaatschappijen. Een volmacht betekent dat AM Assuradeuren namens en voor rekening van verzekeraars verzekeringen accepteert en polissen opmaakt, maar ook schades beoordeelt en afhandelt. AM Assuradeuren heeft eigen acceptanten en schadebehandelaars in dienst.

De voordelen hiervan zijn dat wij erg korte lijnen en meer mogelijkheden tot maatwerk hebben. Wij zullen bij deze verzekeringsvormen dan ook in eerste instantie kiezen voor producten van AM Assuradeuren, tenzij dit niet mogelijk of niet passend is. Onze onafhankelijkheid en het beste advies staan altijd bovenaan.

Voor overige financiële producten beoordelen wij periodiek de prijs/kwaliteitsverhouding van de aanbieders. Op basis hiervan selecteren wij een aantal specifieke aanbieders die wij in ons advies betrekken.

Wij zijn een ongebonden selectieve bemiddelaar. Op uw verzoek verstrekken wij graag een overzicht van die aanbieders die wij in ons advies betrekken.
 

Ga naar AM Assuradeuren

Stel ons gerust uw vraag

Noodnummer buiten kantoortijden