Teamwork-proces, Business-team twee managers collega's bespreken en analyseren nieuwe plannen financiële grafiekgegevens en marketingdocumenten rapporteren op kantoortafel met laptop en digitale tablet, Miljoenennota, Prinsjesdag, investeren

Risicoanalyse

Inzicht in uw bedrijfsrisico's is een voorwaarde voor het afsluiten van de juiste bedrijfsverzekeringen.

Vraag offerte aan

Risicoanalyse verzekeringen

Inzicht in uw bedrijfsrisico's is een voorwaarde voor het afsluiten van de juiste bedrijfsverzekeringen. Door een risicoanalyse krijgt u een compleet en transparant overzicht van de risico's. Hiermee kunt u onaangename verrassingen achteraf voorkomen. Bovendien ziet u gelijk met welke bedrijfsverzekeringen u de risico's kunt afdekken.

Waarom een risicoanalyse?

  • Alle bedrijfsrisico's in beeld
  • Heldere, overzichtelijke rapportage met uw risico's
  • Waarborg van uw bedrijfscontinuïteit
  • Ideale afstemming tussen het risico en de verzekeringsdekking, hierdoor vaak een lagere premie mogelijk.

Daarom risicoanalyse

Uit onderzoek blijkt dat 65% van de bedrijven die worden getroffen door een grote schade binnen een jaar failliet zijn. Een belangrijke oorzaak hiervan is dat bedrijfsrisico's niet voldoende zijn geïdentificeerd. Dit probleem komt vaak pas aan het licht als het te laat is: er is bedrijfsschade opgetreden en de verzekeraar keert niet (volledig) uit op basis van bestaande verzekeringscontracten. Het in beeld brengen van uw bedrijfs-risico's is dus een belangrijke stap in het waarborgen van de continuïteit van uw onderneming.

Risico & Assurantie Analyse Tool

Adviesgroep Mulderij Verzekeringen loopt als verzekeringsadviseur voorop bij risicomanagement. Met onze innovatieve Risico Analyse-tool kunnen we het steeds complexer wordende risicomanagement uitvoeren voor uw bedrijf en de aanwezige risico's overzichtelijk in kaart brengen. De software maakt, afhankelijk van de situatie bij uw bedrijf, een analyse van de belangrijkste aandachtspunten. Op basis van de uitkomsten worden conclusies getrokken door onze risicoadviseurs, die vervolgens aanbevelingen doen voor uw bedrijfsrisico's. De risicoanalyse wordt vastgelegd in een gestructureerd en volledig risicomanagement rapport. Deze oplossing voor risicomanagement geeft u houvast om te zorgen dat uw bedrijf bij de 35% hoort waarvan de continuïteit gewaarborgd is.

Risicomanagement rapportage

Met de risicomanagement rapportage heeft u uw bedrijfsrisico's helder in beeld. Hiermee kunt u de bestaande verzekeringscontracten beoordelen en optimaliseren zodat in geval van schade de verzekeraar gehouden is om de schade te betalen. Daarnaast kunt u via onze wijze van inkoop direct een kostenbesparing realiseren omdat u nooit meer verzekert dan nodig is. Echter, het belangrijkste van de risico rapportage is dat de continuïteit is gewaarborgd. Een lage premie is aantrekkelijk, maar als er geen schade betaald wordt, is een lagere premie niets waard.

Kennis en ervaring

Naast deze unieke werkwijze hebben de adviseurs van Adviesgroep Mulderij Verzekeringen alle kennis en ervaring in huis die u van een deskundig tussenpersoon mag verwachten. Door onze ervaring in de zakelijke markt weten onze adviseurs waar doorgaans de knelpunten zitten bij bedrijven. Door hier uitvoerig en gericht vragen over te stellen, kunnen zij uw risico's boven tafel krijgen. Adviesgroep Mulderij Verzekeringen is een verzekeringsadviseur die niet alleen alles weet over zijn eigen vakgebied, maar ook de problemen en ontwikkelingen kent waarmee u wordt geconfronteerd. Wij zijn specialist in de meest uiteenlopende verzekeringsdisciplines en branches. Daarbij kunnen wij een beroep doen op de kennis van specialisten waar Adviesgroep Mulderij Verzekeringen nauw mee samenwerkt.

Vragen over uw risicoanalyse? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: (0528) 34 17 11.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

Uw WGA-verzekering kunt u opnemen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.

Meer informatie

Stel ons gerust uw vraag

Noodnummer buiten kantoortijden