MVO

Sponsorschap voetbalverenigingen

Adviesgroep Mulderij Verzekeringen is al jaren hoofdsponsor VV Hollandscheveld en sinds kort ook stersponsor VV Hoogeveen. Daarnaast ook bordsponsor bij de meeste plaatselijke sportverenigingen ter ondersteuning van de verschillende clubs.

Tikves wijn, een heerlijke Macedonische wijn van Danovino en Microdonia B.V.

In bijna al onze relatiegeschenken verwerken wij de Tikves wijn uit Macedonië van Danovino. Een aantal zakelijke relaties van ons hebben met elkaar Microdonia B.V. opgericht. Een bijzondere onderneming die zich ten doel heeft gesteld initiatieven en het bedrijfsleven te ondersteunen in Macedonië. Het idee voor het oprichten van Microdonia B.V. is ontstaan tijdens een handelsreis naar Macedonië in juni 2015. We ondersteunen hiermee dit prachtige MVO project waarbij de belangrijkste missie is: werkgelegenheid creëren in Macedonië.

Energiemaatregelen kantoor

Adviesgroep Mulderij Verzekeringen geeft graag het goede voorbeeld voor milieuverbetering. In 2016 heeft er een grootschalige verbouwing plaatsgevonden aan het pand in Hollandscheveld waardoor het kantoor nagenoeg energieneutraal is. We maken gebruiken van ledverlichting die gevoed wordt door de zonnepanelen op het dak en in het pand zit een klimaatbeheersingssysteem. De Co2 uitstoot is daarmee enorm onderuit gegaan. Ook is er isolatieverbetering toegepast.

Sponsoractie verenigingen 2014

In oktober 2014 hebben Adviesgroep Mulderij Verzekeringen en Mulderij & Partners, Accountants en Adviseurs hun gezamenlijk 50-jarig jubileum gevierd. Met de giften die zij mochten ontvangen in het kader van dit prachtige feest ondersteunen zij heel graag de regionale goede doelen en verenigingen die zich o.a. inzetten voor maatschappelijk en sociaal welzijn en bevordering leefbaarheid.

Maar liefst 75 goede doelen of verenigingen hebben zich aangemeld voor een bijdrage van 500 euro uit de jubileumpot. Donderdag 12 februari 2015 om 13.30u heeft notaris Dina van Linge uit Hoogeveen de trekking verricht onder alle inzenders. Bij deze sponsoractie zijn 20 lokale goede doelen en verenigingen gesteund.

Ondanks dat de jubileumpot daarna leeg was heeft de directie van beide bedrijven gemeend er goed aan te doen om alle overige inzendingen te belonen met een bedrag van 100 euro.

Stel ons gerust uw vraag

Noodnummer buiten kantoortijden