Missie en visie Adviesgroep Mulderij Verzekeringen

Missie:

Zeker kunnen leven én zeker kunnen ondernemen.

Dat is waar Adviesgroep Mulderij Verzekeringen voor staat, al meer dan 55 jaar. Wij zijn een familiebedrijf en gevestigd in Hollandscheveld, Hoogeveen en De Wijk. Wij stellen ons op als partner die ondernemers en particulieren adviseert en ontzorgt op het gebied van financiële dienstverlening. En daarin zijn wij heel breed; verzekeringen, pensioenen, bankzaken en hypotheken. Alles onder 1 dak.

Als 100% onafhankelijk tussenpersoon zoeken wij actief naar de verzekering die het best past bij de persoonlijke wensen en omstandigheden van onze relaties. Ook wil Adviesgroep Mulderij Verzekeringen een goede werkgever zijn. De medewerkers van Mulderij bepalen immers in hoge mate de toegevoegde waarde voor onze relaties en daarmee dus ook het succes en de kracht van ons bedrijf.

Ons team is in de afgelopen jaren gegroeid naar zo’n 35 medewerkers. Stuk voor stuk toegewijde en deskundige mensen die onze klanten met persoonlijke aandacht van dienst zijn. Onze medewerkers hebben gezamenlijk jaren ervaring en individueel de juiste opleidingen. Zij geven met veel enthousiasme inhoud aan het begrip klantgericht werken. Wij zijn dan ook trots op hun.

Onze medewerkers begeleiden particulieren en bedrijven met vrijwel alle financiële vraagstukken en daarbij heeft u als klant altijd de waarborg dat ons advies geheel onafhankelijk is. Geen enkele aanbieder heeft een aandeel in ons bedrijf en wij kunnen dus vrij kiezen voor de financiële instelling die het aantrekkelijkste aanbod heeft. Wij lezen graag de kleine lettertjes en gaan nét een stapje verder. Zo zorgen wij ervoor dat onze relaties zeker kunnen leven én zeker kunnen ondernemen.

Ons onderscheidend vermogen:

  • Bij schade zorgen wij voor een vlotte en adequate afhandeling door onze eigen schadebehandelaars. En dus niet door schadebehandelaars welke in dienst zijn van een verzekeringsmaatschappij.
  • Wij houden onze relaties op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied
  • Wij nemen de tijd om onze relaties goed te kunnen adviseren
  • Wij geven de relaties persoonlijke aandacht. De relatie is bij ons geen nummer
  • Wij bemiddelen in onderscheidende producten die volledig worden afgestemd op de verzekeringsbehoefte van onze relaties
  • Naast onze digitale nieuwsbrief verzorgen wij halfjaarlijks een fysieke nieuwsbrief huis-aan-huis
  • Wij kunnen met recht zeggen: Alles onder 1 Dak, van verzekeringen tot hypotheken tot pensioenen en bankieren bij RegioBank

Kernwaarden:

Onze kernwaarden zijn: Betrokken, Persoonlijk, Deskundig, Innovatief en Dichtbij

Visie op de toekomst:

Onze visie is dat we in de toekomst onze relaties nog beter in staat gaan stellen om zelf hun keuzes te maken. De keuzes worden gemaakt op basis van goede, heldere informatie waarbij onze basisdoelstelling is het leveren van hoogwaardige verzekeringsdiensten aan bedrijfsleven en particulieren ter ondersteuning van het beheersen en overdragen van risico’s in de breedste zin van het woord. De vormen waarin deze risico-ondersteuning worden verleend zijn: analyse, advies, risicomanagement, risicofinanciering (waaronder de inkoop van verzekeringsoplossingen), portefeuillebeheer en schadeafwikkeling. Wij willen in de regio de beste dienstverlener zijn bij schade en pech en daarnaast een van de meest professionele en kwalitatief toonaangevende dienstverlener op het gebied van financieel advies.

Benaderbaar en herkenbaar

Wij onderscheiden ons van de banken en verzekeraars door onze mensen. Wij kennen onze klanten en zij kennen ons. Wij zijn benaderbaar en herkenbaar. Zo bieden wij het beste van twee werelden. U krijgt bij ons persoonlijk advies en vaste contactpersonen. En daarbij krijgt u een organisatie van zo’n 35 mensen die zich sterk maakt voor u, zodat uw risico’s goed verzekerd zijn en blijven tegen uitstekende voorwaarden.

Stel ons gerust uw vraag

Noodnummer buiten kantoortijden