"Bij schade laat je als kantoor zien wat je waard bent en kom je je belofte naar de klant na"

Ons kantoor is al bijna 60 jaar gevestigd aan Het Hoekje in Hollandscheveld. We zijn vergroeid met het dorp, de inwoners en ondernemers. Bij ons wandelt u binnen voor elke vraag: verzekeringen, pensioenen of hypotheken. Hoe meer lokale kantoren worden opgeslokt door grote verzekeringsbedrijven, des te meer raken wij overtuigd van onze kracht. We kennen de regio met haar ondernemers en inwoners als onze broekzak. Een wezenlijk verschil met kantoren waarvan de eigenaar/directie zich aan de andere kant van het land bevindt.

Nieuws
Datum: 23-05-2023

Ons schadeteam: Jordy Mol, Mike de Jonge en Jeffrey Prijs

Natuurlijk denken veel mensen bij het woord verzekeringen aan schade. Logisch, daar willen we ons tegen beschermen en dat is het moment waarop een verzekeringskantoor heel dichtbij haar klanten staat. Schade gaat gemoeid met emoties. Mensen maken zich zorgen of de schade wel gedekt is en hoe nu verder. Onze passie ligt in het volledig ontzorgen van de klant hierin. Denk aan: het indien nodig aansprakelijk stellen van een tegenpartij en het treffen van noodvoorzieningen ten behoeve van de klant.

Ons volmachtbedrijf AM Assuradeuren heeft van maar liefst 17 verzekeraars een volmacht. Jordy: “Het mooie van ons volmachtbedrijf is dat je geen doorgeefluik bent richting een verzekeraar. In plaats daarvan handelen wij zelf schades af en controleren wij aan de hand van de polisvoorwaarden of de schade gedekt is. Daarnaast schakelen we zelf expertise in en verzorgen de contacten met de klant. Tot slot en zeker niet onbelangrijk: bij Adviesgroep Mulderij kijken we altijd naar wat er wél mogelijk is en hoe de klant het beste geholpen is. Regelmatig stappen we zelf in de auto wanneer er bijvoorbeeld een schade is met wat meer impact. Het is in die gevallen voor iedereen prettig om elkaar dan fysiek te ontmoeten. Die mogelijkheid hebben we omdat we in de regio zitten.”

 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Noodnummer buiten kantoortijden