Hypotheekstress bij 20% van de Nederlanders met koopwoning

Maar liefst 20% van de Nederlanders met een koopwoning en hypotheek maakt zich zorgen over zijn financiële situatie. Slechts de helft schakelt hulp in! Dat betekent dat nog erg veel mensen geen professionele hulp inschakelen om hun financiële zorgen aan te pakken.

Nieuws
Datum: 05-07-2023

De reden?

Jacqueline: “Dat kan van alles zijn, maar meestal schakelen mensen geen hulp in omdat ze de advieskosten vrezen of hun zaken graag zelf willen regelen. Om die reden voelen wij nu ook de behoefte om naar buiten te treden met de volgende boodschap: kom bij ons langs wanneer u hypotheekstress ervaart! Wij willen er zijn voor onze klanten wanneer het even anders gaat dan gepland.”

Anouk: “Als mensen maar op tijd aan de bel trekken, is er meestal wel iets mogelijk. Wij kunnen met onze klanten meekijken naar besparingsopties of contact leggen met de hypotheekverstrekker. Niemand is erop uit het mensen in nood nog moeilijker te maken. We willen juist graag helpen de boel weer op de rit te krijgen.”

Henry: “We staan klaar voor onze klanten, er zijn geen kosten mee gemoeid. Het enige is dat mensen zelf die stap moeten zetten om bij ons langs te komen. U mag ook altijd een terugbelverzoek achterlaten of een mail sturen. Dan nemen wij contact met u op. Doen!”

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Noodnummer buiten kantoortijden