Inkomstenbelasting aangifte 2023

Het indienen van een Inkomstenbelastingaangifte, oftewel IB-aangifte, is een jaarlijkse verplichting voor burgers. Het is een proces waarbij u uw inkomsten, uitgaven en schulden moet rapporteren aan de Belastingdienst. Denk hierbij aan jaaropgaven, bankafschriften, hypotheekgegevens, bewijsstukken van aftrekposten en andere financiële gegevens.

Bovenaanzicht van een vrouw die thuis in de keuken werkt met financiële papieren
Nieuws
Datum: 15-02-2024

De IB-aangifte is als een rapport dat u aan de Belastingdienst geeft, zodat zij kunnen zien hoeveel geld u heeft verdiend. Op basis daarvan bepalen ze hoeveel belasting u moet betalen. Daarnaast biedt het u de mogelijkheid om gebruik te maken van eventuele aftrekposten en kortingen waar u recht op hebt, waardoor uw belastingbedrag lager kan uitvallen.

Door dit aan onze professionals over te laten, kunt u niet alleen tijd en stress besparen, maar ook zeker zijn van een nauwkeurige en optimale aangifte en kunnen wij het maximale uit de inkomstenbelastingaangifte halen.

Adviesgroep Mulderij Verzekeringen staat klaar om dit proces soepel te laten verlopen, met deskundige hulp en begeleiding. Het invullen van de IB-aangifte kan namelijk een uitdaging zijn, vooral als u te maken heeft met complexe financiële situaties. Adviesgroep Mulderij Verzekeringen biedt professionele diensten aan, niet alleen voor particulieren maar ook voor zelfstandige ondernemers. Voor onze totaalrelaties bieden wij deze dienst aan als een extra service voor een tarief van slechts 60 euro exclusief btw. Dit stelt onze totaalrelaties in staat om te profiteren van professionele belastingdiensten zonder extra financiële zorgen.

Voor advies of hulp neem contact met ons op!

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Noodnummer buiten kantoortijden