Postverzending via Postex

Veel van onze klanten ontvangen inmiddels al jaren in volle tevredenheid hun polissen en facturen etc. per e-mail. Adviesgroep Mulderij Verzekeringen en AM Assuradeuren zijn continu op zoek naar mogelijkheden om de service voor u te verbeteren, maatwerk te leveren en tegelijkertijd milieubewuster te werken. In de wereld om ons heen is er steeds meer sprake van digitalisering en veel bedrijven stappen over op correspondentie en verzending van documenten in digitale vorm. Ook wij zijn hier al jaren geleden mee van start gegaan en bieden dit aan al onze klanten aan en derhalve ontvangt ook u uw documenten op het bij ons bekende mailadres via Postex-mail.

Met Postex hebben wij een nauwe samenwerking, Postex is een innovatief bedrijf dat deze dienstverlening al jaren aanbiedt en waarbij wij zelf, als 1 van de eerst aangesloten kantoren, Postex geïntroduceerd hebben in verzekeringsland. Inmiddels werken al meer dan 200 bedrijven met Postex.

De traditionele post blijkt niet altijd betrouwbaar en is de laatste tijd fors duurder geworden. Om de gratis postverzending in de toekomst te kunnen blijven garanderen hebben wij voor deze klantvriendelijke en betrouwbare Postex oplossing gekozen.

Mocht u toch liever in papieren vorm blijven ontvangen, dan is dit mogelijk. Wij bieden immers maatwerk. U kunt dan contact opnemen via info@mulderij.nl of via (0528) 34 17 11.

U ontvangt in dit geval naast de papieren documenten ook een voorblad met een unieke (tijdelijke) code om de poststukken ook digitaal in te zien.

Inloggen

Hieronder kunt u met uw unieke code inloggen in de beveiligde Postex omgeving. Hier kunt u:

  • uw documenten inzien en downloaden;
  • zelf kiezen of u de documenten per post óf per e-mail wilt ontvangen;
  • per e-mail verstuurde documenten nog één jaar lang inzien en downloaden.
 

 

Vragen?

Wij vertrouwen erop u met deze informatie van dienst te zijn geweest. Twijfelt u aan de echtheid van de poststukken, of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Adviesgroep Mulderij Verzekeringen via bovenstaand mail adres of telefoonnummer.

Stel ons gerust uw vraag

Noodnummer buiten kantoortijden

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.