bankiers tegenover elkaar voor een financiering

Zakelijke financiering

Banken schalen hun klantbediening in het zakelijke segment steeds verder af, waar Adviesgroep Mulderij blijft investeren in het toevoegen van waarde wanneer ons kantoor wordt ingeschakeld.

“Wij geloven dat iedere financieringsaanvraag succesvol kan zijn!”

Zakelijke financiering met persoonlijke aandacht

Bij Adviesgroep Mulderij hebben we persoonlijke begeleiding met aandacht voor de klant hoog in het vaandel staan. Bij ons kantoor kan men nog naar binnen lopen voor advies. Wij helpen de klant bij het krijgen van een zakelijke financiering en het realiseren van hun plannen voor de toekomst. We geloven dat elke financieringsaanvraag succesvol kan zijn. Bij Adviesgroep Mulderij is de klant verzekerd van de grootste slagingskans en de beste voorwaarden. Dit kunnen we stellen omdat ons kantoor bemiddelt voor een groot aantal aanbieders van zakelijke kredieten. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de beschikbare producten en voorwaarden.

Klantervaringen bij zakelijke financieringen

Onze klanten zijn tevreden over onze dienstverlening op het gebied van zakelijke financieringen. Lees de ervaring van een van onze klanten.

Lees hier

Meer informatie?

Onze adviseur Jaap Snippe heeft jarenlange ervaring op financieringsgebied bij een grote bank. Bij Adviesgroep Mulderij en RegioBank kan hij weer sparringpartner zijn voor ondernemers. Hij zorgt ervoor dat u als klant minder tijd kwijt bent aan de financieringsaanvraag en is uw eerste en vaste aanspreekpunt op dit gebied.

Stel ons gerust uw vraag

Noodnummer buiten kantoortijden